Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει το adeti.gr;

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει το adeti.gr;

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει το adeti.gr;

Το adeti.gr παρέχει ενημέρωση στον απλό επισκέπτη για όλα τα νέα των εκπροσώπων του λαϊκού πολιτισμού, σήμερα. Η μετάδοση της πληροφορίας γίνεται με βάση όσα οι ίδιοι οι συνδρομητές θέλουν να καταχωρήσουν, παραχωρώντας τα σε εμάς μέσω της συνεργασίας μας. Επομένως, η ενημέρωση των προφίλ και η σύνταξη αρθρογραφίας βασίζονται στην αλήθεια.

Στο adeti.gr οι καλλιτέχνες παραδοσιακής μουσικής, οι δάσκαλοι παραδοσιακών χορών και οι φορείς παράδοσης και πολιτισμού, οι σύλλογοι,  έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δράση τους σε ένα κοινό ευρείας εμβέλειας, μέσω του διαδικτύου. Εδώ προβάλλουν το έργο τους: τις εκδηλώσεις, τα σεμινάρια που διοργανώνουν, τις δραστηριότητές τους, τις εκδόσεις τους και τις ανακοινώσεις που επιθυμούν να διαβιβάσουν στο κοινό τους, αφήνοντας ο καθένας τους το «στίγμα» του στην παράδοση.

Το adeti.gr έχει πάντα χώρο για την αυθεντική  προβολή, υπό την έννοια της αντικειμενικής παρουσίασης,  μέσω ενός συνόλου υπηρεσιών, αφιερωμένων στο σύνολο των συνδρομητών του.

Συγκεκριμένα, παρέχει:

  • Εγγραφή – δημιουργία προφίλ – καταχώρηση προφίλ στο αλφαβητικό ευρετήριο των κατηγοριών: 
  • Καταχώρηση γεγονότων στην ατζέντα (αντέτια: εκδηλώσεις, σεμινάρια παραδοσιακών χορών, πανηγύρια, δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων κ.ά).
  • Διαφημιστικές υπηρεσίες διαδικτύου μέσω σχεδιασμού εξατομικευμένης καμπάνιας δημοσιότητας για τους συνδρομητές του.
  • Διαφημιστικές υπηρεσίες ψηφιακής τοποθέτησης προϊόντων και αγαθών μέσω εργαλείων για τις επιχειρήσεις. Το adeti.gr προβλέπει ειδικά σχεδιασμένους χώρους διαφήμισης για επιχειρήσεις με διανομή προϊόντων και αγαθών περιορισμένης διαθεσιμότητας ή τοπικού χαρακτήρα.
  • Διασύνδεση συνδρομητών με το σύνολο των αναγνωστών μέσω φορμών επικοινωνίας, πάντα με γνώμονα την προστασία προσωπικών δεδομένων.
  • Παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας, όπως τον σχεδιασμό πρωτότυπου ψηφιακού υλικού και τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα.

 

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.