Διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς;

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς;

Ο παραδοσιακός χορός είναι μέρος της κληρονομιάς μας από τους προηγούμενους και του  κληροδοτήματός  μας στους επόμενους. Οφείλουμε να προβάλλουμε αυτή την κληρονομιά και να την εμπιστευτούμε στους επόμενους από εμάς. Ακόμα, οφείλουμε να διαφυλάξουμε όσα μαρτυρούν τη διαμόρφωσή της και όσα συντελούν στην εξέλιξή της.

Η καταγραφή όλων όσα συντελούν στη διαμόρφωση του λαϊκού πολιτισμού και συγκεκριμένα του παραδοσιακού χορού σήμερα, επιτυγχάνεται μέσω διανομής χώρου στους ίδιους τους εκπροσώπους του, τους  δασκάλους παραδοσιακού χορού.

Το adeti.gr έχει πάντα χώρο για την αυθεντική  προβολή, υπό την έννοια της αντικειμενικής παρουσίασης,  μέσω ενός συνόλου υπηρεσιών, αφιερωμένων στο σύνολο των συνδρομητών του.

Συγκεκριμένα σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο προφίλ προβάλλοντας την «ειδικότητά» σας στο πεδίο του παραδοσιακού χορού και της χορογραφικής έρευνας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σήμερα, μέσα από το έργο σας και φυσικά τις καταβολές σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ADETI.GR 

Εάν διδάσκετε παραδοσιακούς χορούς καταχωρήστε το προφίλ σας  στο ευρετήριο των χοροδιδασκάλων παραθέτοντας βασικές βιογραφικές πληροφορίες για εσάς και το έργο σας όπως την – ή και τις-  κατηγορία /-ες  χορού που διδάσκετε.

Διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς;

Γίνε τώρα συνδρομητής στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής. 

 

 

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.