Είσαι καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής;

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Είσαι καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής;

Είσαι καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής;

Η παραδοσιακή μουσική είναι μέρος της κληρονομιάς μας από τους προηγούμενους και του  κληροδοτήματός  μας στους επόμενους. Οφείλουμε να την προβάλλουμε και να την εμπιστευτούμε στους επόμενους από εμάς. Ακόμα, οφείλουμε να διαφυλάξουμε όσα μαρτυρούν τη διαμόρφωσή της και όσα συντελούν στην εξέλιξή της.

Η καταγραφή όλων όσα συντελούν στη διαμόρφωση του λαϊκού πολιτισμού και συγκεκριμένα της παραδοσιακής μουσικής σήμερα, επιτυγχάνεται μέσω διανομής χώρου στους ίδιους τους εκτελεστές της.

Το adeti.gr έχει πάντα χώρο για την αυθεντική  προβολή, υπό την έννοια της αντικειμενικής παρουσίασης,  μέσω ενός συνόλου υπηρεσιών, αφιερωμένων στο σύνολο των συνδρομητών του.

Δείτε εδώ όλες τις υπηρεσίες. 

Συγκεκριμένα σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο προφίλ προβάλλοντας τη μουσική σας ταυτότητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σήμερα, μέσα από το έργο σας και φυσικά τις καταβολές σας.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ADETI.GR 

Εάν είστε καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής δημιουργήστε το προφίλ σας ΔΩΡΕΑΝ στο ευρετήριο των παραδοσιακών μουσικών.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

Με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε αυτόματο απαντητικό email με τις οδηγίες ολοκλήρωσης της εγγραφής σας. Παρακαλούμε, ελέγξτε την ανεπίθυμητη αλληλογραφία (spam) , την καρτέλα προωθήσεις / κοινωνικά , καθώς ενδέχεται το email να μην εντοπίζεται στον κύριο κορμό εισερχομένων μηνυμάτων σας. 

 

 

 

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.