Κάνε το Προφίλ σου

Χορός είναι η κάθετη έκφραση
οριζόντιων επιθυμιών.

Κάνε το Προφίλ σου

Κάνε το Προφίλ σου
Κάνε
Προφίλ

«Το προφίλ σας στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης  και πολιτισμού, αποτελεί τη ψηφιακή ταυτότητά σας στο πεδίο της  χορογραφικής έρευνας και δραστηριότητας του παραδοσιακού χορού. Η ταυτότητά σας,  όπως αυτή έχει διαμορφωθεί έως σήμερα με βάση τις καταβολές σας, τη γνώση σας, τη μαθητεία σας και φυσικά την εμπειρία σας και τη δραστηριότητά σας πρέπει, λοιπόν, να είναι ανάλογη του βαθμού εμπλοκής σας με την παράδοση & τον πολιτισμό».

Το adeti.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να προβληθείτε δωρεάν αλλά και να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο προφίλ προβάλλοντας τη ψηφιακή σας ταυτότητα στο πεδίο του παραδοσιακού χορού, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σήμερα.
 
 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ADETI.GR 

Το Αντέτι, αποτελεί το 1ο Ψηφιακό Δίκτυο Παράδοσης & Πολιτισμού.

Εάν είστε καλλιτέχνης της "αμιγούς" ή της σύγχρονης παραδοσιακής μουσικής, εάν διδάσκετε και ερευνάτε τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς,ή εκπροσωπείτε έναν πολιτιστικό φορέα, ανήκετε ήδη εδώ: στο Αντέτι.

 

Η εγγραφή σας στο αντέτι ως μονάδα, μπορεί να είναι δωρεάν (BASIC) και να περιλαμβάνει μόνο την καταχώρησή σας στην αντίστοιχη κατηγορία. Η εγγραφή ενός φορέα είναι δωρεάν.

Για προνομιακές τιμές και σε άλλες υπηρεσίες και για ένα σύνολο ολοκληρωμένων παροχών με χαμηλή τιμή, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα συνδρομής GOLD ή PREMIUM.

Ως μέλος του δικτύου, έχετε πρόσβαση σε όλες υπηρεσίες που έχουμε σχεδιάσει. Εάν επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα συνδρομής τότε κατοχυρώνετε τις προνομιακές τιμές και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε όποτε τις χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Η ετήσια συνδρομή σας στο αντέτι, δεν είναι ένα ποσό που δίνετε ξανά και ξανά χωρίς όφελος. Είναι ένα συμβολικό αντίτιμο που προσφέρετε για ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλής τεχνογνωσίας που σας επιστρέφονται πίσω.Και αν δεν αποσκοπείτε στην ατομική δημοσιότητα, τότε εστιάστε στην ανάγκη επιτυχίας όσων στοχεύετε: ένα σεμινάριο χορού, μία εκδήλωση που συμμετέχετε ή διοργανώνετε, ένα cd ή ένα βιβλίο που έχετε εκδώσει, ένα νέο μουσικό κομμάτι που έχετε κυκλοφορήσει, μία δράση που πρέπει να μαθευτεί από το ευρύ κοινό.

Συνάμα, η συμβολή σας στο νέο αυτό αναπτυσσόμενο πολιτιστικό δίκτυο είναι απαραίτητη έτσι ώστε να αποτελέσει τελικά το δικό σας εργαλείο ενημέρωσης και προβολής. Σε αυτό το νέο βήμα που σκοπό έχει να εκσυγχρονίσει τη συμβολή σας για τα νέα της παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού, σας καλούμε να αποτελέσετε ενεργό μέρος του, ως συνδρομητές.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής. 

 

 

 

 

 
Κατηγορίες Χορών
Κρητικοί Παραδοσιακοί Χοροί
Μακεδονικοί Παραδοσιακοί Χοροί
Το προφίλ σας στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού

Ενδιαφέρεστε για τον Χοροδιδάσκαλο;

Επικοινωνία με Χοροδιδάσκαλο

Εαν ενδιαφέρεστε για τον χοροδιδάσκαλο, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς;

Διαβάστε

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.