Κυκλοφόρησε το νέο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΣΣΑΣ 2022

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Κυκλοφόρησε το νέο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΣΣΑΣ 2022

Κυκλοφόρησε το νέο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΣΣΑΣ 2022
 
Ένα πανέμορφο και κομψό ημερολόγιο κυκλοφόρησε ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» για το νέο έτος που έρχεται, ιδιαίτερα καλαίσθητο και κυρίως χειροποίητο.
 
Το νέο «Ημερολόγιο Όσσας 2022» είναι φτιαγμένο σε ξύλο, έχοντας στο κέντρο ένα δέντρο, που συμβολίζει το λογότυπο του συλλόγου μας, αλλά ταυτόχρονα παραπέμπει μεταφορικά με τον γερό κορμό του στο ίδιο το χωριό και τις ρίζες μας, με τα κλαδιά του στις οικογένειές μας και με τα φυλλαράκια του στον καθένα από εμάς που απαρτίζουμε τα μέλη αυτής της κοινότητας και του συλλόγου! Φυσικά, θα μπορούσε να είναι και μια πανέμορφη κερασιά, που μας χαρίζει τα υπέροχα κεράσια της!
 
Το ημερολόγιό μας είναι εξολοκλήρου χειροποίητο. Στο κέντρο έχει το ανάγλυφο δεντράκι, αριστερά χαραγμένο το όνομα του χωριού μας και το νέο έτος, ενώ στα δεξιά του τοποθετείται ένα τσαμπάκι με κερασάκια, ως το πιο αναγνωρίσιμο και αγαπημένο προϊόν του τόπου μας. Στην κορυφή του στολίζεται με δύο όμορφες πολύχρωμες κορδελίτσες.
 
Το κόστος του ανέρχεται στα 5€ και αποτελεί ένα υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι μας, αλλά και ως δώρο για τους φίλους μας. Αναζητήστε το από τα μέλη του Δ.Σ. και βοηθήστε έτσι στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου μας, που παρόλη τη δύσκολη κατάσταση των ημερών, συνεχίζει το έργο του με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Κυκλοφόρησε το νέο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΣΣΑΣ 2022
Share: 

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.